Over mij

OVER MIJ

Graag deel ik een stukje van mezelf met jullie.

Ik ben Jessica.Goedlachs, warm hart, zoek altijd het positieve in het leven en met een enorme passie voor haar.


Toen ik jong was werd het al snel duidelijk dat ik kapster ging worden, mijn poppencollectie mocht dan ook verschillende kapsels ondergaan. Het was altijd mijn droom om een eigen kapsalon te hebben en deze is mogen uitgekomen in 2006. Toen 21 jaar jong en samen met mijn man hebben we een huis gekocht, om deze droom te realiseren.

Dit pand heeft voor mij ook een persoonlijke waarde want als kind kwam ik er veel, dit was vroeger namelijk de bakkerij om de hoek van mijn ouderlijke woonst. Ondertussen hebben we samen 2 zonen die hier nu hun eigen herinneringen maken.

Zoveel jaren later sta ik met evenveel liefde in mijn zaak.

Buiten de werkuren blijf ik mij continu bijscholen (cursussen, tutorials, opleidingen, ...) om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en deze te kunnen aanbieden aan jullie.

Blijven bijleren is namelijk een noodzaak in het kappersvak.

Om de werk-privé balans wat te behouden zoek ik in mijn vrije tijd al lopend de buitenlucht op, neem ik soms deel aan loopwedstrijden en ben ik graag creatief bezig.


Iedereen is welkom.

Zowel dames, om de nieuwste kleurtechnieken en snitten toe te passen maar natuurlijk ook voor de gezellige vrouwenpraatjes.

Voor de heren zorg ik dat het uur van hun afspraak ook het uur is dat ik aan de kappersbeurt begin, efficiënt maar uiteraard ook vergezeld door een gezellige babbel.

En bij kinderen kan ik hun spontaniteit heel erg appreciëren. Ik vind het belangrijk om met een grote glimlach in mijn zaak te staan. 

OPENINGSUREN:

Van maandag tot zaterdag steeds op afspraak

Dinsdag open van 14u tot 20u

Sluitingsdag: donderdag